Η Bar Supply ανακοινώνει την έναρξη 2 νέων κέντρων διανομής στην Πάρο, Επαρχιακή Οδός Νάουσας – Μάρπησσας και την Κέρκυρα, Λεωφόρος Επτανήσου 8 θέση Μεγαλομάτα.

Τα 2 νέα υποκαταστήματα εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας Bar Supply Stores η οποία στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία σε όλη την Ελλάδα.

Η επιχειρηματική πρόταση περιλαμβάνει τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την πλήρη αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων.

Οι συνεργάτες του δικτύου Bar Supply Stores αποκτούν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων τα οποία περιλαμβάνουν νωπά φρούτα και λαχανικά, κατεψυγμένους και παστεριωμένους πουρέδες, λικέρ, αλκοολούχα ποτά, bitter, μπαχαρικά, αποξηραμένα προϊόντα και εξειδικευμένους κωδικούς.

Επιπλέον, η Bar Supply προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για τον εξοπλισμό ενός μοντέρνου χώρου εστίασης, διαθέτοντας μια πλήρη σειρά από εξειδικευμένα εργαλεία ενώ παράλληλα, συμβάλει με την πολυετή εμπειρία της στη σύνταξη λίστας cocktail.

Σε κάθε Bar Supply Store δημιουργείται ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο διανομής και ειδικός εκθεσιακός χώρος, στον οποίο μπορούν οι συνεργάτες να δοκιμάζουν όλα τα διαθέσιμα προϊόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας ώστε να ενημερωθούν πλήρως για τις νέες υπηρεσίες.

Πάρος
Επαρχιακή Οδός
Νάουσας – Μάρπησσας, 84401
22840 45265, 6936107951
[email protected]
Πάρος
Επαρχιακή Οδός
Νάουσας – Μάρπησσας, 84401
22840 45265, 6936107951
[email protected]