Ποιοι Είμαστε

Ο όμιλος της Aba Group έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διανομή νωπών και συσκευασμένων αναλώσιμων προϊόντων στο χώρο της εστίασης.
Κάθε θυγατρική εταιρεία του ομίλου ειδικεύεται σε συγκεκριμένα προϊόντα, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε βέλτιστη ποιότητα και παροχή υπηρεσίας ανά κατηγορία.

Η Aba Group στεγάζεται σε ιδιόκτητες  state of the art εγκαταστάσεις στο Ρέντη Αττικής , έναντι της κεντρικής λαχαναγοράς Αθηνών. Στις εγκαταστάσεις μας στεγάζονται in house bar και κουζίνα,  όπου και πραγματοποιούνται επί τόπου παρουσιάσεις όλων των διαθέσιμων προϊόντων μας.

Όραμα του ομίλου μας είναι ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας μας με καινοτόμα προϊόντα και η βελτίωση των υπηρεσιών μας  σε όλα τα επίπεδα.

Aba Tropical

Η Aba Tropical καλύπτει τον πρώτο τομέα δραστηριότητας,  ο οποίος αφορά τη χονδρική διάθεση φρούτων και λαχανικών στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. Μέσω του υποκαταστήματος μας στο Ρότερνταμ, εισάγουμε και εμπορευόμαστε μια πλήρη γκάμα, η οποία περιλαμβάνει τόσο προϊόντα ροής, όσο και πιο εξειδικευμένους κωδικούς.

The Suppliers

Η The Suppliers ειδικεύεται στην εισαγωγή και χονδρική διάθεση συσκευασμένων προϊόντων , όπως φυσικά εκχυλίσματα , αναψυκτικά κλπ σε αντιπροσώπους και κάβες πανελλαδικά.

Bar Supply

Η Bar Supply είναι το πρώτο μέλος του ομίλου και αποτελεί ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στην τροφοδοσία cocktail bars και bar restaurants. Συνδυάζοντας κορυφαίας ποιότητας μαναβική και όλα τα συσκευασμένα προϊόντα που χρησιμοποιεί ένα bar, όπως πουρέδες , σιρόπια και λικέρ, η Bar Supply προμηθεύει τους κορυφαίους χώρους εστίασης εντός και εκτός Αττικής.