Υποδομές

Η Bar Supply εδρεύει στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, θέση Y-19 και διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1.200τμ στην Χατζηανέστη 28, Α.Ι.Ρέντης, όπου λειτουργεί το κέντρο παραλαβής, αποθήκευσης, συντήρησης και διανομής προϊόντων, καθώς και τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει χώρος παραλαβής, αποθήκευσης και φόρτωσης νωπού, ξηρού και κατεψυγμένου φορτίου, 4 ψυκτικοί θάλαμοι και ένας θάλαμος κατάψυξης συνολικής χωρητικότητας 500 παλετών, ένας προθάλαμος ελεγχόμενης θερμοκρασίας για τη παραλαβή και συσκευασία των παραγγελιών, ειδικές ράμπες για την ομαλή φόρτωση των προϊόντων στα οχήματα και χώρος εργασίας προσωπικού 30 θέσεων. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει προσφάτως ανανεωμένο στόλο οχημάτων ο οποίος αποτελείται από 7 αυτοκίνητα-ψυγεία, 2 φορτηγά-ψυγεία, 3 συμβατικά αυτοκίνητα και 3 μηχανάκια.

Η πρότυπη κατασκευή έχει σχεδιαστεί για να πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές αποθήκευσης, συντήρησης και ασφάλειας των προϊόντων, με γνώμονα την αυστηρή τήρηση της αλυσίδας ψύξης των προϊόντων και την διασφάλιση του κύκλου ζωής και φρεσκάδας τους. Τα προϊόντα δεν εκτίθενται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος καθώς από τα ψυγεία μεταφέρονται απευθείας στο παρασκευαστήριο και κατόπιν στο ανάλογο μέσο μεταφοράς, με αποτέλεσμα να παραδίδονται σε άριστη κατάσταση.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις εκσυγχρονίστηκαν πλήρως το 2018, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες όπως η δανέζικη Euro Air και η ελληνική Frigotech, με πρωτοποριακές κατασκευές όπως οι ειδικά σχεδιασμένοι για φρούτα και οπωροκηπευτικά ψυκτικοί θάλαμοι ελεγχόμενης ατμόσφαιρας και οι εξειδικευμένοι υφασμάτινοι αγωγοί ψύξης οι οποίοι εξασφαλίζουν την 100% ομοιόμορφη κατανομή αέρα.

Σε κεντρικό σημείο της εγκατάστασης έχει κατασκευαστεί ειδικός χώρος όπου παρουσιάζονται τα προϊόντα  και ενημερώνονται οι συνεργάτες με σεμινάρια και διαλέξεις. Η κατασκευή περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, με μπάρα, ψυγείο, πλυντήριο ποτηριών, εξειδικευμένα εργαλεία, μηχανή καφέ, καταψύκτη και ολοκληρωμένο φωτισμό, για την προσομοίωση των συνθηκών ενός λειτουργικού χώρου μαζικής εστίασης.