Bar Supply

H Bar Supply δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2012, με βασικό αντικείμενο τη τροφοδοσία νωπών φρούτων και λαχανικών σε χώρους μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα εγχώριων και εισαγόμενων προϊόντων, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα στο ευρύ δίκτυο συνεργατών της, το οποίο περιλαμβάνει κορυφαία cocktail bar, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία και συναφείς χώρους εστίασης.

Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των συνεργατών της για την αξιοπιστία και την συνέπεια στις διανομές, σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές της.

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων της είναι:

Φρέσκα Φρούτα & Λαχανικά

Η Bar Supply συνεργάζεται αποκλειστικά με διαπιστευμένους παραγωγούς και καλλιεργητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να παρέχει μια τεράστια ποικιλία από κορυφαία, εκλεκτά προϊόντα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας παρακολουθεί τις εξελίξεις και τάσεις στην αγορά ώστε να επιλέγει προσεκτικά άριστης ποιότητας φρούτα και λαχανικά, τα οποία αποθηκεύονται στις νεόκτιστες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Το ελεγχόμενο περιβάλλον ψύξης και αποθήκευσης, σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο στόλο από αυτοκίνητα-ψυγεία, εξασφαλίζει μηδενική φύρα και απόλυτη συνέπεια στην παράδοση στους επαγγελματίες συνεργάτες. Με επίκεντρο την ποιότητα των προϊόντων και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, η Bar Supply αποτελεί ιδανική λύση για απαιτητικούς χώρους μαζικής εστίασης που σέβονται το πελατολόγιο τους.

Μυρωδικά

Στον τομέα των μυρωδικών η Bar Supply διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με επιλεγμένους, πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς οι οποίοι παρέχουν ολόφρεσκα προϊόντα ολόκληρο τον χρόνο. Τα μυρωδικά αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου συσκευάζονται ανά τεμάχιο, από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η διάρκεια ζωή τους.  Η διαδικασία εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα και φρεσκάδα του παραδοτέου στον συνεργάτη.

Συσκευασμένες Σαλάτες

Η εταιρεία προσφέρει πλυμένες, φρεσκοκομμένες, συσκευασμένες σαλάτες και λαχανικά, σε αποκλειστική συνεργασία με πιστοποιημένους παραγωγούς οι οποίοι ακολουθούν την αυστηρά ελεγχόμενη διαδικασία κοπής, πλυσίματος και στεγνώματος. Η συσκευασία του τελικού προϊόντος γίνεται σε προστατευμένη ατμόσφαιρα, με χρήση ειδικού φιλμ συσκευασίας ώστε να μην στεγνώνει εντελώς και να διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά των λαχανικών.

Microgreens

Τα βρώσιμα νεαρά χόρτα χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερα από επαγγελματίες στον χώρο εστίασης. Αποτελούν μια πλούσια πηγή τροφής καθώς περιέχουν πολλαπλάσιες συγκεντρώσεις θρεπτικών στοιχείων και είναι ιδανικά για απαιτητικές κατηγορίες καταναλωτών όπως οι χορτοφάγοι και βίγκαν. Η εταιρεία διανέμει υψηλής ποιότητας microgreens τα οποία προσδίδουν ιδιαίτερο χρώμα και αισθητική στα πιάτα, smoothies και cocktail ενός σύγχρονου χώρου μαζικής εστίασης.

Μανιτάρια

Τα μανιτάρια είναι ένα προϊόν ανώτερης γεύσης και διατροφικής αξίας και αποτελούν θεμελιώδες συστατικό πολλών κορυφαίων επαγγελματικών συνταγών. Η Bar Supply καλύπτει την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση νέων ποικιλιών μανιταριών παρέχοντας συνεχή διαθεσιμότητα σε όλα τα είδη, εγχώρια και εισαγόμενα. Επιπλέον, σε συνεργασία με πιστοποιημένους παραγωγούς και εισαγωγείς, εξασφαλίζει ότι τα μανιτάρια παράγονται σε ελεγχόμενες συνθήκες όλο τον χρόνο, χωρίς χρήση χημικών προϊόντων, λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.

Αυγά

Το αυγό είναι ένα από τα πλέον ευρέως διαδεδομένα διατροφικά είδη στην Ελλάδα και χρησιμοποιείται ως βασική πρώτη ύλη στην παραγωγή πολλών και διαφορετικών φαγητών, γλυκών και εδεσμάτων. Η Bar Supply διαθέτει κορυφαίας ποιότητας, ελληνικής παραγωγής, αυγά μεγέθους large, 63 έως 73 γραμμάρια. Τα αυγά παράγονται σε πιστοποιημένο βιολογικό αγρόκτημα, δίχως χρήση ορμονών και αντιβιοτικών στα πουλερικά. Αποθηκεύονται άμεσα στα ψυγεία και μεταφέρονται ακολουθώντας αυστηρά ελεγχόμενη διαδικασία για την αποφυγή εισχώρησης και ανάπτυξης βακτηρίων.

Δείτε τον κατάλογο μας για την περίοδο 2019 – 2020 στο παρακάτω link

 

BS-CATALOGUE

 

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις υπηρεσίες της, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.