Κεντρική

bar-supply-new-stores

Η Bar Supply ανακοινώνει την έναρξη 2 νέων κέντρων διανομής στην Πάρο, Επαρχιακή Οδός Νάουσας – Μάρπησσας και την Κέρκυρα, Λεωφόρος Επτανήσου 8 θέση Μεγαλομάτα.

Τα 2 νέα υποκαταστήματα εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας Bar Supply Stores η οποία στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία σε όλη την Ελλάδα.

Η επιχειρηματική πρόταση περιλαμβάνει τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την πλήρη αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων.

Οι συνεργάτες του δικτύου Bar Supply Stores αποκτούν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων τα οποία περιλαμβάνουν νωπά φρούτα και λαχανικά, κατεψυγμένους και παστεριωμένους πουρέδες, λικέρ, αλκοολούχα ποτά, bitter, μπαχαρικά, αποξηραμένα προϊόντα και εξειδικευμένους κωδικούς.

Επιπλέον, η Bar Supply προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για τον εξοπλισμό ενός μοντέρνου χώρου εστίασης, διαθέτοντας μια πλήρη σειρά από εξειδικευμένα εργαλεία ενώ παράλληλα, συμβάλει με την πολυετή εμπειρία της στη σύνταξη λίστας cocktail.

Σε κάθε Bar Supply Store δημιουργείται ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο διανομής και ειδικός εκθεσιακός χώρος, στον οποίο μπορούν οι συνεργάτες να δοκιμάζουν όλα τα διαθέσιμα προϊόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας ώστε να ενημερωθούν πλήρως για τις νέες υπηρεσίες.

Πάρος
Επαρχιακή Οδός
Νάουσας – Μάρπησσας, 84401
22840 45265, 6936107951
[email protected]
Πάρος
Επαρχιακή Οδός
Νάουσας – Μάρπησσας, 84401
22840 45265, 6936107951
[email protected]
Horeca 2019

Η ABA Group θα συμμετέχει στην 14η Έκθεση HORECA, η οποία θα διεξαχθεί από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2019 στο Metropolitan Expo.  Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά στο περίπτερο Α23, στην Αίθουσα 4, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε και να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα είναι διαθέσιμο για να συζητήσει πιθανές συνεργασίες και να προτείνει στοχευμένες λύσεις για την επιχείρηση σας. Continue reading

MaziChef Pimento

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Goût de France – Good France 2019, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου παρουσίασης του ελληνογαλλικού διαγωνισμού Εκλέρ 2019, στον Πολυχώρο του Σεφ Στέλιου Παρλιάρου. Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe Chantepy, ο Σεφ Στέλιος Παρλιάρος και ο Σεφ Jean-Marie Hoffman, ανακοίνωσαν επίσημα τον διαγωνισμό MaziChef  – L’éclair Grec που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ambassade de France en Grece – Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα. Continue reading

Pimento

H ABA Group προχώρησε σε συμφωνία με τα καταστήματα Βασιλόπουλος Delicatessen και Θανόπουλος για την λιανική διάθεση των φυσικών εκχυλισμάτων Spice Drops.

Τα Spice Drops είναι φυσικά, συμπυκνωμένα εκχυλίσματα τα οποία διατηρούν την αυθεντική γεύση, σύσταση και όλα τα οφέλη από τα μπαχαρικά, βότανα, φρούτα και άνθη από τα οποία προέρχονται. Αναμειγνύονται εύκολα με τρόφιμα και ποτά σε οποιοδήποτε στάδιο της παρασκευής και δίνουν ξεχωριστή γεύση, ένταση και πολυπλοκότητα με μόλις μερικές σταγόνες. Continue reading