Εισαγωγή Συσκευασμένων

Η ABA Group ειδικεύεται στην εισαγωγή εξειδικευμένων συσκευασμένων προϊόντων και την χονδρική διάθεση αυτών, λανσάροντας καινοτόμα εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα σε αντιπροσώπους και χώρους μαζικής εστίασης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η συνεργασία με νέες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας στους συνεργάτες καινοτόμες ιδέες και λύσεις,χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, ικανοποιώντας παράλληλα την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση.

Στο πλαίσιο αυτό:

  • Συνεργάζεται με την γαλλική εταιρεία Pimento SAS για την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή του βραβευμένου με “Great Taste Award” και “Best Adult Drink” Pimento Spicy Ginger Drink.
  • Προχώρησε σε συμφωνία με την βρετανική εταιρεία Holy Lama Naturals για την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή του διεθνούς αναγνωρισμένου φυσικού εκχυλίσματος βοτάνων και μπαχαρικών Spice Drops, το οποίο έχει βραβευτεί με “Βραβείο Παγκόσμιας Καινοτομίας Τροφίμων” και “Βραβείο Υπέροχης Γεύσης”.
  • Διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα εισαγωγής και διανομής προϊόντων της κορυφαίας αγγλικής εταιρείας Beaumont TM Limited, η οποία αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος προμηθευτής εξειδικευμένων προϊόντων μπαρ(barware) στον χώρο της εστίασης, με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Όλα τα προϊόντα διακινούνται, μέσω της Bar Supply σε ένα ιδιαίτερα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.