Εταιρείες

ABA TropicalABA TROPICAL

Η Aba Tropical δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε επίπεδο χονδρικής.

Εδρεύει στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, στο κατάστημα Υ19.

Μέσω του υποκαταστήματος μας στο Ρόττερνταμ, διαθέτουμε σε πάγια βάση εξωτικά φρούτα και εισαγόμενα λαχανικά.

Συνεργαζόμαστε με χονδρεμπόρους εντός και εκτός Αττικής, παρέχοντας συνεχή διαθεσιμότητα και απρόσκοπτη ροή των προϊόντων μας.

Παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας  mix παλέτας, προσφέροντας πλήρη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.  Περισσότερα

Bar SupplyBAR SUPPLY

Η Bar Supply ειδικεύεται στην τροφοδοσία νωπών και συσκευασμένων αναλώσιμων προϊόντων σε premium χώρους εστίασης, όπως είναι τα cocktail bars και τα bar restaurants.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει άρτιας ποιότητας μαναβική σε συνδυασμό με όλα τα συσκευασμένα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο bartender, όπως πουρέδες φρούτων, σιρόπια, λικέρ, bitters και παρεμφερείς κωδικούς.

Η εταιρεία εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο τετρακοσίων σημείων πανελλαδικά, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται top notch επιχειρήσεις του κλάδου. Περισσότερα

The SuppliersTHE SUPPLIERS

Η The Suppliers έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και το χονδρικό εμπόριο συσκευασμένων προϊόντων που χρησιμοποιούνται τόσο στο bar όσο και στην κουζίνα.
Μέσω του δικτύου συνεργατών μας , και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς , στοχεύουμε στην εμπορία καινοτόμων κωδικών, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τη συνεχή εξέλιξη του bar και της κουζίνας. Περισσότερα