Η ABA Group προχώρησε σε συμφωνία με την κορυφαία βρετανική εταιρεία Beaumont για την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση εξειδικευμένου εξοπλισμού (Barware) για χώρους μαζικής εστίασης.

Η Beaumont αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος και πλέον αξιόπιστος προμηθευτής εξειδικευμένου εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έγινε διάσημη για τους δοσομετρητές της, οι οποίοι ακόμα και σήμερα αποτελούν τους πιο ακριβείς και ποιοτικούς δοσομετρητές της αγοράς παγκοσμίως.

Διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής και αποθήκευσης στο Flitwick, Bedfordshire το οποίο παράγει και αποστέλλει περισσότερους από 10.000 κωδικούς την ημέρα. Οι κωδικοί αυτοί περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας μεζούρες, πώματα, διανεμητές, φιάλες, αναδευτήρες, δοσομετρητές, σεϊκερς κ.α.. Στοχεύει στη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών της, με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση του επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Διαθέτει πιστοποίηση ISO 9008, ISO 9001 και συμμορφώνεται πλήρως με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξασφαλίζει την μακροχρόνια βιωσιμότητα των προϊόντων της χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά κατά την κατασκευή τους. Εγγυάται επίσης ότι το τελικό προϊόν είναι λειτουργικό και ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του συνεργάτη καθώς ακολουθεί μια πολύ αυστηρή διαδικασία δοκιμής και ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων.

Η αναμφισβήτητη ποιότητα και συνέπεια της Beaumont αναγνωρίζεται διεθνώς, καθώς διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 42 χώρες. Η Ελλάδα αποτελεί το νεότερο μέλος του δικτύου διανομής, όπου μέσω της ΑΒΑ Group, τα προϊόντα της Beaumont είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.